在行動灶下期末展演活動中,配合課程教材設計讓學生親自下廚,做出客家好料理的活動。伙頭兵不只接受客家語老師訪談說明製作的過程,更接受客家語老師和校長美食評審,大家果然都是有備而來,不輸爸媽喔!讓學生既認識本土文化又實踐出國際人才的競合力!

You do not have Adobe Flash Player installed on your computer or your Flash Version is outdated. You need Flash Player to view this medium. Download Flash Player now.

Description

Comments: 0

No comments so far

Comment this item

Please log in or register in order to comment this medium.

Media details

Ratings: 0
Report this medium Add to your bookmark list Please log in or register in order to rate this medium.
  • Uploaded by: sula
  • Upload date: 07-04-2018 17:20:40
  • Duration: 01:27
  • Views: 18