結合世界閱讀日舉辦了閱食灶下的客家語期中成果展演活動,除了邀請學生朗讀客家語詩歌、練習說出各種蔬果的客家語說法並配合課程教材讓學生實際體驗搗麻糬喔!學生在表演中不只朗讀春天的詩,還加上了時興的抖肩舞,表演的學生跳得自信又快樂,觀賞的人都忍不住拍手叫好!其中一個單親媽媽特別請假到校觀賞孩子的期中展演活動,感動得落淚了。

You do not have Adobe Flash Player installed on your computer or your Flash Version is outdated. You need Flash Player to view this medium. Download Flash Player now.

Description

Comments: 0

No comments so far

Comment this item

Please log in or register in order to comment this medium.

Media details

Ratings: 0
Report this medium Add to your bookmark list Please log in or register in order to rate this medium.
  • Uploaded by: sula
  • Upload date: 07-05-2018 10:46:38
  • Duration: 12:00
  • Views: 97