在大家來學HAKKA客家語學習課堂當中,學生不只反覆誦讀課本裡面各種生活中的客家語說法,用客家語練習造句多說幾遍。老師也常巡迴學生桌椅間個別的一對一指導,加強辨識字詞、語音的正確性!每個學生學習都非常積極喔!

You do not have Adobe Flash Player installed on your computer or your Flash Version is outdated. You need Flash Player to view this medium. Download Flash Player now.

Description

Comments: 0

No comments so far

Comment this item

Please log in or register in order to comment this medium.

Media details

Ratings: 0
Report this medium Add to your bookmark list Please log in or register in order to rate this medium.
  • Uploaded by: sula
  • Upload date: 07-05-2018 10:45:13
  • Duration: 11:28
  • Views: 29